Simpel Signage - Display2Share

Simpel Signage Display 2 Share
Digital signage is op specifieke tijdstippen en specifieke locaties het kijkerspubliek door middel van digitale beeldschermen informeren, benaderen en / of ‘verleiden’.

Digital signage

Digital signage (of narrowcasting) is een communicatiemedium waarbij, binnen én buiten, dynamische informatie op alle soorten en formaten beeldschermen kan worden getoond. Een uitzending (afspeellijst, carrousel) kan bestaan uit een combinatie van de volgende content-onderdelen:

  • Tekst
  • Afbeeldingen / Logo
  • Video / Youtube
  • Automatisch gegenereerde live feeds (RSS) van bijvoorbeeld het laatste nieuws, weersvoorspellingen, etc

Ondernemers in de regio* delen hun digitale scherm!

Deze Samsung 55" schermen hangen op goede zichtlocaties binnen winkels en bedrijven in de regio en worden gedeeld waardoor ook andere ondernemers hierop hun bedrijf kunnen presenteren in de regio. Het idee van Simpel Signage Display2Share is dan ook om voor de ondernemer een mogelijkheid te hebben om visueel zichtbaar te zijn bij andere ondernemers en organisaties.

Wilt u uw bedrijf promoten in uw regio en/of heeft u een geschikte locatie stuur dan een mail naar: Richard@smartimportsolutions.nl

Ook zoekt Simpel Signage bedrijven om mee samen te werken. Samen maken wij dan met bijvoorbeeld een electronica ondernemer een plan om dit in uw regio op te zetten, door bijvoorbeeld in 20 Samsung 49" schermen te investeren**.

Download hier meer informatie.

Simpel Signage Display 2 Share

In samenwerking met EP Stadshagen is Simpel Signage opzoek naar 50 locaties in de regio Zwolle waar wij een Samsung 49"inch kunnen ophangen om lokale ondernemers daar op te laten adverteren. Samen met EP Stadshagen hebben wij dus voor de regio Zwolle een plan opgemaakt.

Simpel Signage Display2Share stelt de Samsung 49" scherm GRATIS beschikbaar** als ook de Display2Share speler.

Simpel Signage Display 2 Share EP Stadshagen


De onkosten zijn slechts 8 euro (ex btw) per locatie per maand. Daarvoor wordt uw advertentie zeker 3000 keer getoond. Uw advertentie wordt in HD kwaliteit 1920x960 (verhouding 2:1) getoond. Dus als u niet zelf een een geschikte locatie zelf heeft, kunt u dus voor 8 euro per maand per locatie wel uw bedrijf, winkel, onderneming promoten op de 49" schermen in de regio!

Simpel Signage Display 2 Share Shoeps

* Wilt u in uw eigen regio dit ook opzetten en een samenwerking met Smart Import Solutions mail dan naar: Richard@smartimportsolutions.nl

**De schermen en spelers blijven eigendom van Smart Import Solutions eigenaar van Simpel Signage!