MINIX Nederland via MINIX.NL website

  • Geplaatst op
  • 0
MINIX Nederland via MINIX.NL website

Nieuwe website en nieuw uiterlijk voor een vertrouwde distributeur van MINIX BENELUX.

Deze website brengen wij in de lucht om onze MINIX klanten duidelijkheid te verschaffen wie nu wel Reseller is en wie niet.
Via de Google Maps kaart. "VIND EEN MINIX DEALER IN DE BUURT" willen wij zo het merk en ook uw vertrtouwen geven in het vinden van een vertrouwde MINIX Reseller.

Wij zullen deze website dus continu aanpassen om zo up-to-date te blijven.

Helaas zien wij diverse website's opkomen die wel zeggen dat ze Reseller van MINIX zijn maar hier geen toestemming voor hebben van HQ MINIX TECHNOLOGY ltd, danwel via China aan "nep" MINIX producten inkopen.
Uiteraard schrijven wij deze website's / verkopers/ bedrijven aan, maar vinden vaak geen gehoor om met hun activiteiten te stoppen.

Op dit moment moeten wij helaas melding maken van:
MINI-ANDROID uit Zoetemeer. Deze heeft per mail reeds meerdere keren te horen gekregen niet meer te verkopen. De tekst "Wij verkopen originele Minix producten, van uitsluitend door Minix geautoriseerde Europese distributeurs!" is onzin. Hiermee geven ze verkeerde informatie naar de klanten.

Smart Import Solutions is de distribiteur van de BENELUX voor het merk MINIX. En wij hebben geen toestemming gegeven, danwel deze producten geleverd.

Smart Import Solutions MINIX Distributeur BENELUX

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden