Mini-Android uit Zoetermeer, pas op voor deze webshop.

Mini-Android uit Zoetermeer, pas op voor deze webshop.

Waarschuwing voor mini-android uit Zoetermeer

Update:
Elke Distribiteur heeft voldoende voorraad om binnen 24 uur te kunnen leveren. Ook aan bedrijven zoals Alternate, Coolblue, Max ICT etc. Dus vraag uzelf af of Tai wel de waarheid spreekt op zijn website als hij modellen zoals de MINIX NEO U9-H niet op voorraad heeft en u er 2 weken op moet wachten. Smart Import Solutions kan u vandaag nog wel leveren en zo ook aan Alternate, Coolblu, Max ICT etc. Dus waar Tai zijn fabeltje heeft verzonnen zullen wij nooit weten. Maar dat wij klanten krijgen die al langer dan 2 weken op hun spullen wachten is zeker.

Helaas moeten wij opnieuw BAAS ONLINE SHOPPING SERVICES uit Zoetermeer hier vermelden.

De MINIX modellen komen niet van MINIX Technology Ltd waar wij als BENELUX distribiteur voor de distributie doen van alle MINIX modellen.

Het registered trademark logo van MINIX wordt ten onrechte gebruikt!

Ook nu weer schrijft het bedrijf weer de laagste prijs en modellen die niet van MINIX zijn zoals de rii waar duidelijk de MINIX NEO K1 wordt bedoelt. Of de MINIX NEO A3 die in het assortiment mist. Beide omdat deze bij chinese bedrijven niet worden "nagemaakt." zoals wel de rii modellen.

MINIX Technology Ltd geeft ook meer de voorkeur voor de MINIX NEO A3 flymouse daar Google Speach gebruikt kan worden. Deze vindt je hier in de webshop.

Dat het bedrijf na diverse waarschuwingen vanuit MINIX Technology Ltd nog steeds door gaat en nu ook na waarschuwingen hier is vervelend voor u als klant.

Een ander voorbeeld is het suggeren van Updates die niet gratis zijn. MINIX Technology Ltd heeft zijn firmware updates al reeds meerdere jaren via Firmware Over The Air (FOTA).
Lees hier meer.

Hopelijk stoppen ze per direct zodat er geen meldingen meer bij ons binnen komen over dit bedrijf.


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden