Let op waar je je MINIX koopt!

  • Geplaatst op
  • 2
Let op waar je je MINIX koopt!

Let goed op waar je een MINIX koopt.

Update m.b.t. Mini-android website. Helaas gaat deze website niet in op ons verzoek per direct te stoppen.
Ook hebben wij om problemen te verkomen aangeboden om zijn "MINIX" voorrraad over te nemen om er zo voor te zorgen dat u als klant alleen via een officieel kanaal aan uw MINIX komt. Uiteraard is het bedrijf vrij om andere merken te verkopen als hij dat wil.

De enige reactie is dat hij hier geen gehoor aan geeft en de prijs omlaag doet. Ik wil u dit meegeven: Als iets te mooi lijkt om waar te zijn....

Bij BOL hebben wij al aangekaart zijn sluikreclame m.b.t. de verkoop van MINIX. Vanuit BOL is hij hier ook op de vingers getikt. Hun gaven aan dat op dit moment het enige is wat hun kunnen doen.

Alle MINIX modellen hebben een uniek serie nummer voor het de fabriek uitgaat. Uiteraard willen wij u niet met de problemen laten zitten. Echter hopen wij wel u via deze weg te waarschuwen hiervoor.

Deze website brengen wij in de lucht om onze MINIX klanten duidelijkheid te verschaffen wie nu wel Reseller is en wie niet.
Via de Google Maps kaart. "VIND EEN MINIX DEALER IN DE BUURT" willen wij zo het merk en ook uw vertrtouwen geven in het vinden van een vertrouwde MINIX Reseller.

Wij zullen deze website dus continu aanpassen om zo up-to-date te blijven.

Helaas zien wij diverse website's opkomen die wel zeggen dat ze Reseller van MINIX zijn maar hier geen toestemming voor hebben van HQ MINIX TECHNOLOGY ltd, danwel via China aan "nep" MINIX producten inkopen.
Uiteraard schrijven wij deze website's / verkopers/ bedrijven aan, maar vinden vaak geen gehoor om met hun activiteiten te stoppen.

Op dit moment moeten wij helaas melding maken van:
MINI-ANDROID uit Zoetemeer. Deze heeft per mail reeds meerdere keren te horen gekregen niet meer te verkopen. De tekst "Wij verkopen originele Minix producten, van uitsluitend door Minix geautoriseerde Europese distributeurs!" is onzin. Hiermee geven ze verkeerde informatie naar de klanten.

Smart Import Solutions is de distribiteur van de BENELUX voor het merk MINIX. En wij hebben geen toestemming gegeven, danwel deze producten geleverd.

Smart Import Solutions MINIX Distributeur BENELUX

Reacties

  1. Richard Delfsma Richard Delfsma

    Als je het online hebt gekocht kun je altijd terug kijken naar je rekening afschriften en zo achterhalen waar je het hebt gekocht. Laat ons via een mail weten en wij kijken graag voor je of wij ergens mee kunnen helpen.

  2. Ayhan Ayhan

    Mijn minix neo x8-h is defect gaat niet meer aan zit er nog garantie op Hoe kan ik dat weeten. Ik heb het. Ooit via internet gekocht. Weet niet meer waar !?

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden